meer draken

 

Korte inhoud:

Joris de Jong, die op zijn 25e een grote erfenis krijgt, weet van gekkigheid niet hoe hij uit de band moet springen. De zorgvuldige opvoeding door zijn grootvader lijkt niet te zijn aangeslagen; de venijnige opmerkingen van zijn tante Anna evenmin. Zijn overleden, losbandige vader heeft hem een slecht voorbeeld gegeven.

Op aandringen van zijn tante die het hoog in de bol heeft, en met de laatste wens van zijn grootvader in het achterhoofd, verlooft hij zich met een schoonheid uit de betere kringen; een verstandelijke beslissing.

Maar buiten het jetset leven komt hij zichzelf tegen. Een draak van een mens houdt hem een spiegel voor, waarin hij zijn eigen drakerigheid herkent. Een confrontatie met een slachtoffer van zijn vaders wilde levensstijl brengt hem tot merkwaardige stappen. Hij haat de beslissing die hij heeft genomen. Maar er is geen weg terug. En de weg vooruit is nadrukkelijk eindig. De vraag hoe hij zijn verdere leven een andere wending moet geven, is nog niet beantwoord als een beroepsbokser hem de werkloosheid in slaat.

 

Omvang: 270 pagina's.

Verkoopprijs: E 17,- ex verzendkosten, te bestellen bij: www.kirjaboek.nl.

Nog enkele auteursexemplaren. Op is op.

Maak jouw eigen website met JouwWeb