Lente-perikelen - Een gezamenlijke verhalenbundel!

 

Schrijfgroep Primavera bestaat in 2017 twee jaar. In die tijd hebben de schrijfsters elkaar heel wat korte schrijfopdrachten gegeven, en de nodige feedback. Die feedback is heel divers; zowel inhoudelijk als taaltechnisch. In alle vriendschappelijkheid zijn we kritisch, al vergeten we nooit om ook te benoemen wat er goed aan is.

 

Deze bundel met een selectie van de uitgewerkte korte opdrachten is het concrete resultaat. De opzet ervan is, om te laten zien hoe een schrijfgroep als de onze te werk gaat. Daarom wordt eerst de schrijfopdracht vermeld. Daarachter volgen dan de verschillende uitwerkingen, onder vermelding van de auteursnaam. Met enige trots presenteert schrijfgroep Primavera deze bundel. Als tastbare uitkomst van onze wil tot schrijven.

Met dank aan de bibliotheek Zuid-Kennemerland, die de vorming van schrijfkringen actief heeft gestimuleerd. Door het houden van informatie-avonden en het bijeen brengen van enthousiaste schrijvenden die net dat extra opstapje nodig hadden. Het resultaat is ook een pluim voor de Bieb!

 

klik hier voor een verhaal: Verdwijnpunt

 

Het boek telt 191 pagina's

ISBN nummer: 978-94-6008-295-5

Prijs: E 14,95 excl. E 3,- verzendkosten, bij Kirjaboek

Maak jouw eigen website met JouwWeb